Stichting Vakantieweken

Ons kinderkamp is bedoeld voor kinderen die op de basisschool zitten en die niet op vakantie gaan. De kinderen komen uit de aandachtswijken het Oude Noorden en Crooswijk te Rotterdam. Zij worden door de wijkteams, de scholen en maatschappelijk werk aan ons kinderkamp gekoppeld. Daar hebben we contact mee. Het zijn de kinderen die je een heerlijke onbezorgde vakantieweek gunt in de bosrijke omgeving van Oosterhout. Even geen zorgen maar lekker spelen, gezond eten en ontspannen plezier maken.

Elk jaar wordt er een thema gekozen die als een rode draad door de kampweek heen loopt. In de spellen, in de workshops, de aankleding en toneelstukjes komt het thema terug. We hebben een goed georganiseerd Sport & Spel programma onder leiding van de vaste “sportknotsen”. Ook dit is in het thema aangepast. Zij verzorgen speurtochten, bosspelen, sportmiddagen, wateractiviteiten, knutselworkshops, vossenjacht, dropping & spooktocht (voor de grote kinderen)  Elke dag gaan we er weer vol energie voor om samen met de kinderen plezier te maken. De kinderen voeren de activiteiten met hun kampleiding en groepje uit of soms worden de groepen gemixt.

Voor meer informatie kunt u ons vinden op www. stichtingvakantieweken.nl en we zijn ook te volgen op Facebook en Instagram; Kinderkamp Oude Noorden en Crooswijk. Bij vragen kunt ons mailen: stichtingvakantieweken@gmail.com.